Jerven fjellduk Thermo Hunter

Jerven er vel pioneren innen fjellduker og det er tydelig at de har lang erfaring på området. Produktene deres er velutviklet og vel gjennomtenkt.

Jeg har over lengre tid vært fast bestemt på at jeg skulle ha fjellduk. Hvilken av dem var litt vanskeligere, men da jeg driver litt med jakt og da spesielt posteringsjakt falt til slutt valget på thermo hunter. jeg valgte å ta den i fjell-kamuflasje selv om jeg jakter mest i skogen. Dette fordi jeg drømmer om den store reinsjakta og en skogskamuflasje egner seg særs dårlig på fjellet. Mens fjellkamuflasje fungerer etter min mening godt nok også i skogen.

Har nå hatt duken i et halvt år og den har vært med på alle turer så langt. Jeg har ikke fått brukt den så mye selv da det som regel er ungene og samboeren som fryser først… 🙂 Hadde store forventninger til produktet og har ikke blitt skuffet. Solid materiale og solide gode glidelåser. Har ikke testet i ekstrem vær, men stoffet virker meget vanntett. Jerven skriver i sin brosjyre at de har valgt å gå for vanntett/ikke pustende fremfor vannavvisende/pustende, og sagt at hvis du trenger luft til, så får du åpne litt på glidelåsen :-). Pustende stoffer blir aldri helt tett og de slipper dessuten ut varme. Så det så!

Produktet fås for litt under 2000 og finnes blandt annet på fjellsport.no og jaktogfriluft.no

Kan absolutt anbefale produktet!

PS: Kommer garantert til å kjøpe fjellduken original også.

Legg igjen en kommentar